Maanantait on mulla aika lailla viikon tv-rikkaimpia päiviä. Melkein ainoa päivä jolloin ylipäänsä katson joka viikko telkkaa, muina päivinä ei mitään ihan täysin pakollisia katsottavia tule. Viime viikolla loppui yksi must watch -ohjelmista, tietenkin kaikkien rakastama aivoton höttö Huippumalli haussa. Siihen tulee onneksi helpotusta tuossa viikon päästä alkavan suomalaisen vastineensa muodossa.

Tänään tulee myös Prisma, jossa aiheena huippuälykkäät ihmiset ja niiden aivoitukset. Onhan se ihan kiva kattoa ohjelmia niistä fiksuistakin, kun itse porskuttaa eteenpäin ihan tyytyväisenä tällasilla keskiverto aivoilla. Tänään ajattelin kuitenkin sen jopa katsoa, vaikka se jää aika usein kyllä unohduksiin.

Lempparisarja L-koodi jää tänään tauolle, mikä on tavallaan aika ikävää mutta toisaalta vapauttaa aika huomattavasti loppuillan sumaa. Myönnettäköön että etenkin se tätä nykyistä kautta edeltänyt tuotantokausi oli vähän rasittava kaikessa siinä angstisuudessaan, mutta nyt on saatu mukaan taas jo vähän huumoriakin. Ehkä sit ens kausi vois olla vaikka ihan oikeastikin enemmän viihdyttävä kuin ahdistava.

Vähän limittäin toistensa kanssa tulee sit illalla uudehko sarja Californication, josta en vielä ole päättänyt mielipidettäni (tosin on aika vaikeaa ajatella pääosan esittäjää kenään muuna kuin Mulderina), Torchwood ja tänään toisen kauden jaksoilla jatkava Weeds. Torchwoodista olen tosin onneksi muutaman viikon Suomen aikataulua edellä, joten voin sitä katsella vaan toisella silmällä. Weedsiä olen odottanut jonkun verran, mutta varmaan tämä eka jakso nyt sitten määrittää sen katsonko jatkossa vai en.

Kolmosen maanantaileffat ei onneksi useinkaan mun makuuni juuri ole, joten niitä harvemmin tarvii kattoa. Ainakaan tää tän päivänen Meren raivo ei mua juuri houkuta, joten tuskin päädyn sitä edes vilkuilemaan.